Informatii privind prelucrarea datelor

Bună ziua,

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, trebuie să vă exprimați consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în vederea accesării / efectuării de comenzi, a completării formularului de contact sau a serviciilor (newsletter) oferite de firma Arves prin intermediul acestui site.

Refuzul dumneavoastră de a vă da acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal conduce la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite prin intermediul acestui site (inclusiv imposibilitatea de a livra comanda efectuată de dvs. la adresa de livrare specificată sau de a vă putea contacta în acest sens).

Pentru a vă exprima consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să bifați căsuța care apare în formularul de înregistrare sau în formularul de contact în momentul înregistrării pe acest site sau în momentul efectuării unei comenzi (cu sau fără cont pe site).

Prin bifarea acestei căsuțe vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Vă mulțumim.

Cu stimă,

Echipa ARVES